Ramon

Ramon
Ramon Gallart

diumenge, 2 de febrer del 2020

Nova York construirà una planta de bateries de 2,5 GWh.

Les administracions públiques  de Nova York han  aprovat un projecte d'emmagatzematge amb bateries de 316 MW i 2528 MWh, el que significa que tindrà una potència suficient per subministrar electricitat a més de 250.000 llars fins a vuit hores.

Resultado de imagen de New York goes big on storage battery plans, gets green light for Queens facility
Font: New York Times
Beneficis: Estabilitzar la xarxa i reduir l’ús de petroli i gas natural  gràcies a  que proporcionarà  la seva capacitat màxima i també compensarà la generació a punta  intensiva en carboni . També, millorarà la fiabilitat de la xarxa a Nova York.

El lloc està a l'estació generadora de Ravenswood al llarg del riu East a Long Island City, Queens. El sistema, te previst construir-se en tres fases, la primera s'espera que comenci en el 2021. Les tres fases esclaran les següents potències: 129 MW, 98 MW i 89 MW.

Aquesta bateria, augmentarà el nivell de soroll a la zona amb només 3 decibels, una consideració important perquè hi ha una comunitat residencial a prop.

És a dir, el projecte demana que les bateries substitueixin les velles turbines de combustió de la planta de Ravenswood. El projecte d’emmagatzematge proposat constarà de 136 unitats d’emmagatzematge i inversor de bateries.
El projecte de la bateria, permetrà substituir 16 turbines de combustió que tenen uns 50 anys d’antiguitat, tot i que, només resten dos serveis que operen de forma descontinuada.

Més del 50 % de la potència de la ciutat prové de centrals elèctriques situades a Astoria i Long Island City.  Durant dècades, les centrals elèctriques han estat notòries per haver emès gasos contaminants  que arrisquen el  medi ambient i la salut pública, aquesta contaminació ha contribuït a augmentar les malalties respiratòries, majors taxes d'asma, visites a les sales d'emergència i altres problemes de salut pública. El consum final de combustibles bruts reduirà aquestes emissions i aportarà beneficis a la salut pública.

Nova York és important en els plans de bateries d’emmagatzematge, obté llum verda per a les instal·lacions de Queens
Font: Renewables Now
El desenvolupament de Ravenswood reconeix que l'electricitat emmagatzemada en les bateries de Queens podria provenir de qualsevol font –incloent-hi carbó o gas natural–, però que la instal·lació reduirà les emissions de carboni a la zona perquè permetrà gestionar els pic d'energia de les empreses locals de les plantes de generació amb combustible fòssil, que solen emetre nivells elevats de diòxid de carboni quan es posen en explotació. I, per descomptat, com més energia renovable es tingui a la xarxa local, més baixes seran les emissions.

Quan estigui completa, aquesta instal·lació reduirà l'energia produïda a partir de plantes fòssils durant els períodes de màxima intensitat, produint un aire més net i reduïr tambñe, les emissions de carboni.

Quan aquest projecte  es finalitzi per complert, els 316 MW de potència complirien poc més del 10% de l'objectiu de l'Estat de Nova York del 3.000 MW per al 2030.

Bloomberg va presentar una visió general de l’interès econòmic: En general, gràcies a aquests projectes a gran escla d’emmagatzematge d’energia, serà possible que els preus de la bateria  disminueixen.

Font: Renewables Now